Itt a tavasz – ismerd meg a Természeted!

Elsőre talán furcsa ezt hallani, de az önkéntes karantén sok lehetőséget rejt magában. Új dolgokat próbálhatunk ki, tanulhatunk önmagunkról és a minket körülvevő világról. Mert néha épp ez utóbbira csodálkozunk rá olyan ritkán.

Reneszánszukat élik a természetes alapanyagokból készült kozmetikumok, amelyeket nemcsak azok használnak előszeretettel, akik a parfümöt és tartósítószereket is tartalmazó kozmetikai szerekre allergiásak, hanem azok is, akik bőrüket saját természetességében akarják ápolni. Ugyan sok növényi alapanyag távoli országokból érkezik, fontos, hogy ezek fenntartható módon készüljenek és az is, hogy maguk a szépítőszerek 100%-ban hazai gyártásúak legyenek, hiszen, ha nem kell kontinenseket át szállítani a kész termékeket, máris nagymértékben tehermentesítjük a környezetünket. A természetes alapanyagokból készült friss kozmetikumok tehát nemcsak a bőrünknek, de a Földnek is jót tesznek.

Beköltözik a természet a pipereszekrénybe

A korábban megszokott, parfümillatú krémek és testápolók helyett a természetes alapanyagokból készült kozmetikumokban található növényi olajok és illóolajok illata már önmagában is stimuláló az elménk számára. A levendula megnyugtat és felfrissít, míg a sheavajas és körömvirág olajos Testápoló stift illatát adó grapefruit kíváló frissítő, a bergamott pozitivizáló hatással rendelkezik.

A jó és természetes kozmetikumok tiszták és frissek!

A kézzel készült, természetes alapanyagokból készült kozmetikumok előnye, hogy mindig frissek, nem állnak hetekig, hónapokig a polcokon, így hatóanyagtartalmuk mindig a maximumon van. Ilyenek az E-keverde stiftjei is, melyek nemcsak minden porcikánkat ápolják, de mivel élelmiszer minőségű alapanyagokból állnak, ennél tisztább kozmetikumok gyakorlatilag nem léteznek!

Ez az igazi luxus kényeztetés!

A drogériákban, illetve egyes természetes alapanyagú kozmetikai szereket árusító boltokban csupán olyan termékekhez juthatunk hozzá, amelyek általános igényekre készültek. Az E-keverde – ahogy a neve is mutatja – azonban egészen más. Itt néhány kattintással személyre szabhatjuk a saját arc- és bőrápolóinkat és 1-2 héten belül már használhatjuk is őket.

Személyes ajándék a természettől

Ezzel olyan egységbe kerülünk a természettel, amire mindig is vágytunk, hiszen végre megtapasztalhatjuk, hogy milyen természetes hatóanyagokkal szépülni, káros mellékhatások nélkül. A különleges és értékes összetevők, a szőlőmag, az argán, a vadrózsa és a ligetszépe olaj, valamint a sheavaj ránctalanító, hidratáló és bőrápoló hatása ezekben a szépségápolási szerekben nem csak nyomokban van jelen, a többi vegyület mellett, hanem a maguk teljességében gondoskodnak rólunk. Elég egyszer kipróbálni őket ahhoz, hogy megéljük a különbséget. Ami jó, mert ettől érezzük magunkat különlegesnek. És akárki akármit mondd, különlegesnek lenni remek érzés!

A bőrünk is természetes, miért kennénk vegyszerekkel?

Manapság rengeteg ember panaszkodik arra, hogy a nagy kozmetikai cégek termékeitől allergiás reakciók jelentkeznek náluk. Van, hogy többévnyi használat után, de az is megesik, hogy az első alkalommal már megjelennek a tünetek. Ennek egyik oka az, hogy szervezetünk túlterhelt, nemcsak a stressz jelent számára kihívást, de az ételekben, ruhákon és kozmetikumokban megjelenő kémiai vegyületek is, melyek a tartósítószerekből, tisztítószerekből és egyéb adalékokból jutnak a testünkbe, a bőrünkre. A természetes alapanyagokból készült kozmetikumok épp ez ellen veszik fel a harcot, hiszen alkotóelemeik abból a természetből származnak, amiből tulajdonképpen mi is!

Ami jó a mamának, az jó a babának is

A kisbabák, gyerekek bőre még a felnőttekénél is érzékenyebb, ami nem meglepő, hiszen az úgynevezett védőköpenyük még nem fejlődött ki, így a kémiai vegyületek sokkal jobban irritálhatják. Rengeteg gyermeknél jelenik meg az ekcéma, ami nemcsak a kicsik életét keserítik meg, de az egész család mindennapjaira is negatív hatással van. Az E-keverde személyre szabható testápoló szerei között azonban nekik is megtalálhatjuk a tökéletes kombinációt, ami megnyugtatja az érzékeny bőrt. Sőt, mivel sokak bőrét az illóolajok is irritálhatják, kérhetjük a kedvencünket nélkülük! Hát nem tökéletes?

0
A kosár tartalma