Nem titkoljuk tovább! Ez a legjobb születésnapi ajándék egy igazi nőnek!

A férfiak általában bajban vannak, ha ajándékot kell venniük a számukra kedves hölgyeknek. Nem csoda, hiszen manapság egy nő több szerepet is betölt, így nehéz eldönteni, minek örülnek igazán születésnapja alkalmából. Most segítünk egy kicsit, hogy az ajándékozás igazi öröm legyen annak is, aki adja!

Nem csigázunk tovább, eláruljuk, hogy mi az, aminek minden nő örül. Nem másnak, mint a törődésnek és a figyelemnek, melyekkel megmutatod, hogy tudod, mire van igazán szüksége! A legtöbb nőnek például főleg időre, amit magára fordíthat, amikor semmi mással nem kell foglalkoznia, csak és kizárólag önmagával. Van, akinek ez az idő egy könyv kiolvasására kell, de sok nőtől hallottuk már, hogy egy kis kényeztetésre vágyik, arra, hogy ápolja magát testben és lélekben egyaránt. A mindennapokban viszont épp ebből az énidőből csípnek le a nők minimum 5-10 percet, mert annyi fontosabb teendőjük van. Érdemes tehát ebben az irányban elindulni, az apukák például elvihetik a gyereket – vagy gyerekeket – egy néhány órás kirándulásra a hétvégén, így egy kis pihenőidőt biztosítva párjuknak. (Aki remélhetőleg nem takarítással fogja ezt tölteni, mondván, végre ráér megcsinálni a szokásosnál alaposabban, hiszen nincsen láb alatt a család! – a szerk.)

Ezt rejtse még a doboz!

Az ajándékba adott időhöz csomagolhatunk még néhány igazán finom apróságot, amelyek valódi élménnyé varázsolják a pihenést. Ilyenkor, télvíz idején például egy szőlőmag- és argánolajas, levendula és narancsvirág illatú Habkrém, mely csodás illatával ellazít, miközben mélyen hidratálja és ápolja a bőrt, tökéletes választás, ahogy egy személyre szabott, a megajándékozott bőrtípusának igényei szerint kikevert hatóanyag kombinációt tartalmazó arc- és szemkörnyékápoló, vagy épp testápoló stift is.

Egyedi szépségápoló szer összeállítása? A férfiak számára sem jelent kihívást!

Igen, tudjuk, hogy sok férfi úgy érzi a párja pipereszekrényét látva, hogy egy másik dimenzióba csöppent, ami beszippantja és onnan nincs menekvés. Szérumok, krémek, olajok, kencék sorakoznak egymás mellett és csak a nőket összekötő titkos tudással mondható meg, melyik mire jó. Van azonban egy trükk, amelynek segítségével az legelveszettebb férj vagy barát is elkápráztathatja kedvesét. Ez pedig az olvasás!

Csak egy kis nyomozásra van szükség

Egyszerűen le kell venni pár terméket a polcokról – amelyikben kevesebb van, az a legtöbbet használt –, és el kell olvasni, hogy milyen bőrre vagy bőrproblémára ajánlják, milyen összetevői vannak. Ha ez megvan, nincs más hátra, mint az E-keverde, ahol a titokban megszerzett információk alapján könnyedén össze lehet szedni a személyre szóló szépségápolók hatóanyagait. Sőt, ha még egyszerűbb megoldásra van szükség, az előre összeállított változatok közül is lehet választani! Mivel a tökéletes ajándék személyre szóló, érdemes már a termék csomagolásán is jelezni, kinek szánjuk a kényeztető meglepetést!

Egy jó kozmetikum nemcsak otthon használható

A legtöbb szépségápolót nem lehet magunkkal vinni, mivel a tubusok, flakonok és dobozok nagy helyet foglalnának el a női táskában, ami amúgy sem üres. Pedig néha napközben is szükség lenne rájuk, főleg télen, hiszen a hideg gyorsan kiszárítja a bőrt és ilyenkor – vagy egy fárasztó munkanap közepén – bizony, elkél egy kis kényeztetés! Éppen ezért számítanak ideális választásnak a környezetbarát és speciálisan kiképzett kartoncsomagolásba bújtatott, stift formájú kozmetikumok, melyek bárhová elkísérik a nőket és mindig arra emlékeztetik őket, akitől ajándékba kapták.

Az illatmentesség mindig nyerő!

A legtöbb, drogériákban kapható kozmetikum tartalmaz valamilyen illatanyagot, jobb esetben illóolajat, hogy kellemesebb legyen használni. Ezek azonban kiszáríthatják az érzékeny bőrt, akár allergiát is okozhatnak. Hogy ezt elkerüljük – vagy ha a meglepetéscsomagot összeállító úr nem tudja, milyen illóolajok illatát szereti a megajándékozott -, érdemes illatmentes kozmetikumot összeállítani, hiszen az biztosan nem irritálja a bőrt, ráadásul a parfüm illatát sem zavarja meg, ha a munkahelyen használja a születésnapját ünneplő hölgy.

0
A kosár tartalma