Barion Pixel
Search
Close this search box.

Kendervászon zsák

1 490 Ft

(1 vásárlói értékelés)

100% kender
behúzó zsinór 100% pamut
13*13 cm

Fürdőteához vagy szappandarabkákhoz.

⚠️ Fontos

Amint kiválasztottad az előre összeállított kombinációt, vagy "Magam e-keverek"-re kattintottál, utána
az 1., 2., 3. pontban felajánlott opciókat kattintással válaszd ki.

Elfogyott

Leírás

Ne dobd ki az egészen pici szappanvégeket, hanem gyűjtsd a szappanzsákba, és hosszabbítsd meg a szappan életét. Ha már van néhány szappanka a zsákban, vagy éppen a fürdőteánkat használod, zuhanyozz vagy mosakodj ezzel, így nem kell kidobnod az elvékonyodott szappanvégeket, és hulladékmentesen tudsz tisztálkodni. A zsák textúrájának köszönhetően remekül habzik és még bőrradír funkcióval is bír. Utazáshoz is jó szolgálatot tehet, mert nem kell külön tárolót keresned a szappanodnak, a száraz szappanzsákot szállításra is használhatod.

Használat előtt ajánlott mosógépben kimosni. Az első mosás után minimálisan zsugorodhat a kendervászon tulajdonságai miatt.

A kendervászon zsák kézzel készül, magyarországi üzemekben, európai alapanyagokból. Törekszünk a természetes anyagok használatára, a gyártás és az előállítás során a lassú, minőségi élet értékei mentén haladunk. Az alapanyagául szolgáló kendert Erdélyben termesztik és dolgozzák fel, ahol a természetes, vegyszermentes kenderfeldolgozásnak évszázados hagyománya van. Itt kizárólag mechanikus technológiát alkalmaznak. Az ilyen módon nyert kenderszálak nemcsak veszélytelenek az emberre és a környezetre nézve, de tartósabbak is, mint a marószódával és savas öblítéssel nyertek.

A kender kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, termesztése fenntartható, a belőle készült textil tartós, kiváló nedvszívó és légáteresztő képességű, hipoallergén, antibakteriális, lebomló és újrahasznosítható, így nem terheli a környezetet.

Kendervászon zsák termékről 1 értékelés

  1. Szabó Gabi

    Mindenkinek ajánlom, aki szeret fürdőteázni, nagyon egyszerű a használata, úgy kell használni, mint egy tea filtert! 🙂 Gyors és egyszerű.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Híreink