Gyik

I. Fizetéssel kapcsolatos kérdések:

A termékek ára tartalmazza-e az általános forgalmi adót?

A termékeinknél feltüntetett árak minden esetben tartalmazzák a 27%-os általános forgalmi adót.

Milyen fizetési lehetőségek közül választhatok?

Webáruházunkban a Barion biztonságos rendszerén keresztül, bankkártyával tudsz fizetni. A fizetésnél a következő online fizetésre is alkalmas bankkártyák közül választhatsz: Mastercard, Maestro, Visa, Electron, American Express.

A Barion fizetési rendszerről bővebben itt tájékozódhatsz.
Lehetőség van továbbá utánvéttel történő fizetésre is kézbesítéskor a futárnál készpénzzel vagy bankkártyával. Az utánvétel díja a szállítási díjon felül 399 Forint.

II. Szállítással kapcsolatos kérdések:

Milyen szállítási lehetőségek közül választhatok?

Termékeinket a GLS futár szállítja az általad megadott címre. A kiszállítás napján e-mailben tájékoztatnak a kiszállítás idejéről, 3 órás intervallumot meghatározva. Amennyiben aznap nem tudod átvenni a rendelésed, a futár másnap ismételten megpróbálja kézbesíteni a csomagot. Ezen felül a GLS nyomkövető oldalán keresztül bármikor módosíthatod a kiszállítás napját és a kiszállítási címet is.

Milyen országokba lehet szállítást kérni?

Jelenleg csak Magyarország területére szállítunk. Amennyiben mégis külföldre szeretnél rendelni, kérj ajánlatot az info@mixyournature.com email címen.

Mennyibe kerül a szállítás?

0-10.000 Ft között 990 Ft + áfa
10.000 Ft fölött ingyenes

Mikor kapom kézhez a rendelt termékemet?

Termékeinket egytől egyig rendelésre készítjük, így tudjuk biztosítani, hogy olyan terméket kapj kézhez, mely teljes mértékben megfelel az ízlésednek és így garantáljuk a 100%-ig természetes összetevőket tartalmazó termékeink hosszú eltarthatóságát is. Mivel az elkészítési folyamat a rendelést követően zajlik, a csomagod a megrendeléstől számított 10 munkanapon belül érkezik meg hozzád.

Hogyan tudom elérni a szállítót?

A GLS munkatársaival a következő elérhetőségek egyikén veheted fel a kapcsolatot:
Telefonszám: (+36 29) 88 66 70
Email: info@gls-hungary.com

III. Garanciával kapcsolatos kérdések:

Van-e garancia a termékekre?

Termékeink összetételét átfogó tesztelés, többféle bőrtípuson való kipróbálás, ellenőrzés és vegyészmérnökökkel való konzultáció után határoztuk meg; és folyamatosan dolgozunk azon, hogyan tudnánk még inkább az igényeitekre szabni őket. Mivel kozmetikumaink a legjobb minőség jegyében készülnek, 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk a webáruházunkban található összes termékünkre.

Mi a teendőm, ha a rendelt termékkel elégedetlen vagyok?

Amennyiben a rendelt termékkel kapcsolatban elégedetlen vagy, esetleg úgy érzed, hogy nem ez a megfelelő termék a bőrtípusodhoz, vagy bármelyik összetevőre allergiás reakciókat mutatott a bőröd; kérünk vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben, és írd le nekünk röviden, hogy miért nem bizonyult megfelelőnek a termék. Erre azért kérünk, mert számunkra a Ti véleményetek a legfontosabb, és szeretnénk ha elégedettek lennétek.

Vissza kell-e küldenem a terméket amennyiben nem vagyok vele elégedett?

Amennyiben a terméket szeretnéd visszaküldeni, kérünk azon túl, hogy leírod nekünk e-mailben miért nem vagy elégedett a termékkel, csatold hozzá a visszaküldési nyilatkozatunkat aláírva, szkennelve vagy fényképes formában. A visszaküldést abban az esetben tudjuk elfogadni, amennyiben ez a vásárlástól számított 30 napon belül megtörténik, és a termék minimum kétharmad része feladásra kerül. Kérjük vedd figyelembe, hogy a visszaküldés költségét nem áll módunkban átvállalni.

A visszaküldési nyilatkozatot itt találod.

Hogyan kapom vissza a kifizetett összeget?

Amennyiben elküldted az info@mixyournature.com e-mailcímre a megrendelt termékkel kapcsolatos észrevételed és csatoltad a visszaküldési nyilatkozatot aláírva, szkennelve vagy lefényképezve és a termék minimum 2/3 része is megérkezett központunkba az összeg egy héten belül megérkezik az általad a visszaküldési nyilatkozatban megadott bankszámlára.

IV. Termékekkel kapcsolatos kérdések:

1. Mitől különlegesek termékeink?

Természetesség: termékeink 100%-ig természetesek, sok kísérletezés után jutottunk el a megfelelő formulához és textúrához, ami együttműködik a csomagolással.

Személyre szabhatóság: lehetőséged van kiválasztani a terméked összetevőit, de segítséget is nyújtunk, hogy mindenképpen a bőrtípusodnak megfelelő termék érkezzen hozzád. Termékeink további különlegessége, hogy termékcímkéink is személyre szabottak, így biztosítjuk számodra, hogy igazán a Te Természetednek megfelelő terméket kapd!

Környezettudatos csomagolás: rengeteg keresés, kísérletezés és kutatómunkával sikerült olyan csomagolást találni, ami igazán környezettudatos, 100% biológiailag lebomló és komposztálható, valamint újrahasznosítható is. A használt festék is környezetbarát, szójababból készült.

2. Elérhetőek-e kedvezmények a termékekre?

Aktuális kedvezményeinkért keresd fel honlapunkat, lájkold Facebook oldalunkat vagy kövess minket az Instagramon.