Barion Pixel
Search
Close this search box.

Tudtad-e?

Minden termékünk 100%-ban természetes alapanyagok felhasználásával készül. Kizárólag élelmiszer minőségű olajokat, és 100% tisztaságú illóolajokat használunk. 
Számunkra nagyon fontos volt, hogy műanyagmentes csomagolást használjunk, így hozzájárulhassunk Földünk, Természetünk védelméhez. Csapatunk rengeteg időt és energiát szánt arra, hogy olyan termékeket és csomagolást fejlesszünk ki és szerezzünk be, amik megfelelnek ennek a feltételnek.
Minden termékünk rendelésre, frissen, kézzel készül, így biztos lehetsz benne, hogy a lehető legjobb minőséget kapod.
Büszkék vagyunk rá, hogy termékeink Magyarországon készültek.
Egyetlen termékünk sem tartalmaz pálmaolajat, ezzel is hozzájárulva Természetünk védelméhez. 
Határozottan elutasítjuk az állatkísérleteket. Termékeinket saját magunkon teszteljük.
Egyetlen termékünk sem tartalmaz mesterséges illatanyagot, színezéket, parabént, SLS-t, SLES-t, kőolajszármazékot vagy tartósítószert. Bármelyik termékünk alkalmas lehet érzékeny bőrre, amennyiben az illóolaj-mentes verziót választod. Ennek ellenére, mindenki bőre más, használat előtt egy apró bőrfelületen teszteld le a megrendelt terméket, különösen, ha allergiás vagy a dió- és mogyorófélékre.
Sok termékünk babák és kismamák bőrére is alkalmazható, keresd a bababarát opciót az egyes terméktípusoknál. 
Csak két állati eredetű alapanyagot használunk: méhviaszt és Q10 koenzimet. Sok termékünk így vegán, keresd ezt az opciót az egyes terméktípusoknál a lehetőségek között.
Bár nagyon büszkék vagyunk a termékeink minőségére, és biztosak vagyunk benne, hogy Neked is tetszeni fognak, amennyiben mégsem vagy elégedett velük, visszafizetjük az árukat.